Στις 5 Ιανουαρίου του 2017 το πτώμα του Κρητικού επιχειρηματία, Ιάκωβου Εμμανουήλ, εντοπίστηκε σε ρεματιά στο Μαλεβίζι 

Ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου ενώ διαπιστώθηκε από τις έρευνες ότι σε άλλο σημείο δολοφονήθηκε και σε άλλο σημείο τοποθετήθηκε η σορός.

Η δολοφονία του νεαρού επιχειρηματία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Ιάκωβος Εμμανουήλ είχε οδηγηθεί σε ραντεβού θανάτου στην περιοχή της Ρογδιάς όπου βρέθηκε και το πτώμα του με τον 34χρονο συνέταιρο του να φέρεται πως είναι ο ιθύνων νους της δολοφονίας του. 

Υπενθυμίζεται πως από την αστυνομική έρευνα είχε προκύψει ότι στις 5 Ιανουαρίου, οπότε και δολοφονήθηκε ο Ιάκωβος Εμμανουλήλ, ο κατηγορούμενος είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, λέγοντας στους γονείς του ότι πάει να «σκάψει χωράφια» και θα έπαιρνε 500 ευρώ!

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να ταξίδεψε εκεί με άλλο όνομα και εισιτήριο που του είχε δώσει άλλος εμπλεκόμενος στην δολοφονία, και επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με κατηγορούμενο ζευγάρι την επόμενη μέρα. Όταν ρωτήθηκε από οικεία πρόσωπα αν πήρε τα χρήματα, είπε πως θα του τα έδιναν αργότερα, και κάποια στιγμή τους ανέφερε πως τελικά δεν θα τα πάρει γιατί αυτός που θα του τα έδινε πήγε φυλακή!

Κατηγορούμενοι για το έγκλημα ήταν αρχικά ο 34χρονος συνέταιρος του άτυχου επιχειρηματία, στον οποίο χρωστούσε 14.000 ευρώ, ο 25χρονος φίλος του και δύο ακόμη γυναίκες. Ο 34χρονος στις μετέπειτα καταθέσεις του κατονόμασε ως συνεργό του και τον 23χρονο «χούλιγκαν του Αιγάλεω», τον οποίο είχε πληρώσει για να εκφοβίσει το θύμα και ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου όταν μετέφεραν το πτώμα στο ρυάκι.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook