Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το χανιώτικο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2, ανάμεσα σε Πλατανιά και Χανιά, στο γήπεδο του Μάλεμε.

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 5 βαθμούς, ενώ για τους “μπλε” ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα Νέων. 

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το δοκάρι στο 43′ στάθηκε “σύμμαχος” του Τριανταφυλλάκη και το 0-0 παρέμεινε.

Με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο (47′) έγινε το 0-1 όταν άθελά του ο Ψαλιδάκης στην προσπάθεια να γυρίσει την μπάλα προς τον Βαρουξάκη την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Ο Πλατανιάς στη συνέχεια πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 83′ με τον Κολομπάκη, που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Ενα λεπτό μετά τα Χανιά “άγγιξαν” το 1-2 με τον Κρέτσι, που όμως έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Το παιχνίδι έληξε με 9 λεπτά καθυστέρηση λόγω της διακοπής που υπήρξε για τον τραυματισμό στο πρόσωπο (μύτη) του τερματοφύλακα των Χανίων Τριανταφυλλάκη, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα με πολλές επεμβάσεις. Μάλιστα ο 17χρονος τερματοφύλακας μεταφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάστασή του.

Διαιτητής: Τρίγκας (Χανίων)
Βοηθοί: Κωσταμένα – Μπαντά (Χανίων)
Κίτρινες κάρτες: Πελτέκης – Νικολουδάκης

Πλατανιάς (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Βαρουξάκης, Ψαλιδάκης, Αρζίδης, Στεφανίδης (70′ Σπυριδάκης), Φασαράκης, Σγορούδης, Καρτάκης (53′ Κολομπάκης), Πελτέκης, Καγκελίδης, Κούφας (89′ Παρασκάκης), Χειμωνέττος (60′ Γιακουμάκης).

Χανιά (Βασίλης Κούτας): Τριανταφυλλάκης, Κρέτσι, Ζαχαρωτάκης, Μαλανδράκης, Ντιρμίσι, Καραβοκύρης, Καπριδάκης (89′ Κιμινουλάκης), Δαμιανάκης (89′ Λένα), Τζεμολλάρι (56′ Νικολουδάκης), Οικονομόπουλος (56′ Σκουλάς), Μαρκουλάκης (50′ Φραγκούλης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook