Σημαντική διάκριση για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων και τον ίδιο τον αθλητή αποτελεί η κλήση του Δημήτρη Κορδούτη στην Εθνική ομάδα Κ21.

Ο αθλητής του ΟΑΧ κλήθηκε από την Ομοσπονδία να πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βάραζντιν της Κροατίας, από 4 έως 8 Μαρτίου. 

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Ο.Α.Χ. καθώς ο αθλητής του συλλόγου Δημήτρης Κορδούτης κλήθηκε από την Ομοσπονδία να συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών (U21) το οποίο και θα διεξαχθεί στο Βάραζντιν (Varazdin) της Κροατίας από 4 έως 8 Μαρτίου . Πρόκειται για μια πόλη 81 χλμ. βόρεια του Ζάγκρεμπ με πληθυσμό 46.946, επί του Δράβου ποταμού, πολύ κοντά στα σύνορα με τη Σλοβενία.

Η αρχική πρόσκληση έγινε κατόπιν πανευρωπαϊκής αξιολόγησης (από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας) και από την Ελλάδα κλήθηκε εκτός από τον Δημήτρη Κορδούτη και ο Γιάννης Σγουρόπουλος πρωταθλητής Ελλάδος αλλά και Ευρώπης τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων συγχαίρει τον αθλητή της Α1 κατηγορίας Ανδρών για την τιμητική του πρόσκληση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό.