Σημαντική διάκριση για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων και τον ίδιο τον αθλητή αποτελεί η κλήση του Δημήτρη Κορδούτη στην Εθνική ομάδα Κ21.

Ο αθλητής του ΟΑΧ κλήθηκε από την Ομοσπονδία να πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βάραζντιν της Κροατίας, από 4 έως 8 Μαρτίου. 

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Ο.Α.Χ. καθώς ο αθλητής του συλλόγου Δημήτρης Κορδούτης κλήθηκε από την Ομοσπονδία να συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών (U21) το οποίο και θα διεξαχθεί στο Βάραζντιν (Varazdin) της Κροατίας από 4 έως 8 Μαρτίου . Πρόκειται για μια πόλη 81 χλμ. βόρεια του Ζάγκρεμπ με πληθυσμό 46.946, επί του Δράβου ποταμού, πολύ κοντά στα σύνορα με τη Σλοβενία.

Η αρχική πρόσκληση έγινε κατόπιν πανευρωπαϊκής αξιολόγησης (από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας) και από την Ελλάδα κλήθηκε εκτός από τον Δημήτρη Κορδούτη και ο Γιάννης Σγουρόπουλος πρωταθλητής Ελλάδος αλλά και Ευρώπης τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων συγχαίρει τον αθλητή της Α1 κατηγορίας Ανδρών για την τιμητική του πρόσκληση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook