Πρόκειται για έναν 51χρονο “ποντικό” που διέρρηξε σπίτι στα Χανιά και μετά πήγε Ηράκλειο με σκοπό να φύγει

Ο δράστης χτύπησε χθες μέρα μεσημέρι στα Χανιά! Συγκεκριμένα ο 51χρονος αλλοδαπός τρύπωσε σε μια οικία σε περιοχή των Χανίων και “σήκωσε” ό,τι βρήκε. Ήταν τόσα που μπορούσε να κάνει και… προίκα με αυτά! Για την ακρίβεια έκλεψε ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet, φωτογραφική μηχανή), προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Αμέσως έφυγε από τα Χανιά μαζί με τα κλοπιμαία για Ηράκλειο απ’  όπου είχε σκοπό να ταξιδέψει και να φύγει από Κρήτη. Δεν πρόλαβε όμως, να αξιοποιήσει τη λεία του καθώς αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της ίδιας μέρας έλεγχο στον 51χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Ο 51χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς πειστικά πώς βρίσκονταν στην κατοχή του οι συσκευές αυτές αφού όπως προέκυψε στη συνέχεια από την έρευνα των αρχών, τις είχε κλέψει από την οικία στα Χανιά.

Ο 51χρονος συνελήφθη απότ ην αστυνομία κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook