Η makeup artist της Gwyneth Paltrow, Jamie Greenberg αποκαλύπτει τα beauty λάθη που κανουν σχεδόν όλες οι γυναίκες.

Ξεχνούν το skincare

Οι λεπτές γραμμές και οι πρώτες ρυτίδες, δείχνουν πολύ πιο έντονες στο αφυδατωμένο δέρμα, με αποτέλεσμα το μακιγιάζ να μην μπορεί να εφαρμοστεί αψεγάδιαστα. Γι’ αυτό και όλοι οι ειδικοί δεν σταματούν να τονίζουν πόσο μεγάλη σημασία έχει η καθημερινή εντατική ενυδάτωση για τη σωστή φροντίδα του προσώπου.

Κολλούν στο ίδιο λουκ

Είναι ωραίο να βρίσκεις το signature style σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουμε να πειραματιζόμαστε. Οι μικρές αλλαγές μπορούν να ανανεώσουν το στυλ μας, να μας κάνουν να δείχνουμε ακόμα και πιο νέες. Δοκιμάστε ένα μπλε μολύβι αντί για το κλασικό μαύρο. Εφαρμόστε ένα κοραλί κραγιόν στο γραφείο, αντί για το συνηθισμένο nude ή ένα φον ντε τεν με λίγη λάμψη, αντί για ματ. Ακόμα και μια χρωματιστή μάσκαρα θα κάνει τη διαφορά.
Δεν έχουν τα σωστά εργαλεία

Η εφαρμογή του φον ντε τεν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την εικόνα της επιδερμίδας μας. Οι γυναίκες συνηθίζουν να απλώνουν το make-up με τα δάχτυλα, έτσι όμως μένει προϊόν στις γραμμές έκφρασης και δείχνουν ακόμα πιο έντονες. Γι’ αυτό επιλέξτε ένα beauty blender ή ένα πινέλο για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook