Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από ένα σερί τριών αγώνων με ισάριθμες ήττες ο Εργοτέλης καλείται να ξεπεράσει την Κυριακή το απόγευμα (6.15 μ.μ Novasports 2) το εμπόδιο του Άρη στο Παγκρήτιο Στάδιο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία του για αυτό το ματς με τον Καβαλιώτη τεχνικό να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και για την επιστροφή του Σέρχιο Λεάλ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο προπονητής του Εργοτέλη πήρε συνολικά στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη συνολικά 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής : Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Νταντόμο και Καρέλης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο γνωστός τραυματίας Αθανασίου και οι Χρυσοφάκης, Χαντί , Μπουχαλάκης , Κανδηλάκης.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τις σκέψεις του Νίκου Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα στο ματς με τον Άρη ο προπονητής του Εργοτέλη φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους 11 με τους οποίους θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίρσον, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γιαλούσης, αριστερά ο Βίσιο, και στο κέντρο οι Χίμπλιγκερ και Γιοβάνοβιτς. Από εκεί και πέρα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζούνιορ με τον Ολίσε και λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή θα παίξει ο Ρομάνο. Όσο για την επίθεση δεξιά θα παίξει ο Λεάλ, αριστερά ο Κουτσιανικούλης η ο Φραγκουλάκης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπούντιμιρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook