Καθιστά εξαρχής ξεκάθαρη τη θέση του το ΕΒΕΧ σε σχέση με το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Σε ανακοίνωση του το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων καθιστά σαφές ότι,  “το προτεινόμενο για τρεις μήνες ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο ΔΕΝ είναι δεσμευτικό, αλλά προαιρετικό. Ο κάθε έμπορος μπορεί να κρίνει ποιο ωράριο τον εξυπηρετεί καλύτερα να ακολουθήσει (το παλιό ή το νέο) μέσα στο πλαίσιο του νόμου”.    

Μάλιστα χτες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Εμπορκού Τμήματος του ΕΒΕΧ, παρόντος και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Γιώργου Τοπολιανάκη, όπου συζητήθηκε το ζήτημα του ωραρίου των εμπορκών καταστημάτων.

Με σημερινή του ανακοίνωση, το ΕΒΕΧ τονίζει τα εξής:

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για αλλαγή του ωραρίου καταστημάτων, αλλά και τις σφοδρές και πολλές αντιδράσεις εμπόρων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης συγκάλεσε εχθές Δευτέρα 13/1/2020 σύσκεψη του Εμπορικού Τμήματος του Φορέα, στην οποία συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τοπολιανάκης. 

Μετά από εκτενή συζήτηση επί του θέματος, ως Επιμελητήριο Χανίων οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το προτεινόμενο για τρεις μήνες ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο ΔΕΝ είναι δεσμευτικό, αλλά προαιρετικό. Ο κάθε έμπορος μπορεί να κρίνει ποιο ωράριο τον εξυπηρετεί καλύτερα να ακολουθήσει (το παλιό ή το νέο) μέσα στο πλαίσιο του νόμου.    

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook