Ειδικά τα Σαββατοκύριακα οι ζημιές στις σχολικές εγκαταστάσεις “δίνουν και παίρνουν”.

“Ενώπιον” πολλών ζημιών έρχονται κάθε Δευτέρα (κυρίως) μαθητές και καθηγητές των σχολείων (ΕΠΑΛ και Γενικό Λύκειο) στο Ακρωτήρι, στο πρώην Πολυκλαδικό.

Όπως καταγγέλει στο Flashnews.gr ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου Γιώργος Ανδρεαδάκης “πολλές φορές, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, στις σχολικές εγκαταστάσεις γίνονται απίστευτες ζημιές, που προφανώς προέρχονται από δράσεις, πιθανότατα και ανήλικων”.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, άγνωστοι έσπασαν τα φώτα της αυλής του Γενικού Λυκείου Χανίων, ενώ συνέβη και ένα απίθανο περιστικό με κάποιους να έχουν αφοδεύσει εντός αίθουσας του ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου!

Όπως τονίζει ο κ. Ανδρεαδάκης, “γινόμαστε μάρτυρες πολλών ζημιών, ειδικά της Δευτέρες που έχουν γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αιτία ότι δεν έχει τοποθετηθεί φύλακας όπως πρέπει να τοποθετείται σε δημόσια κτήρια. Λίγο πιο κάτω από εμάς για παράδειγμα, το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει φύλαξη. Εμείς γιατί όχι”;

Το θέμα θα συζητηθεί στην αποψινή σχολική επιτροπή και θα το θέσει ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου, που θα ζητήσει να τοποθετηθεί φύλακας στα σχολεία του πρώην Πολυκλαδικού, στα οποία υπενθυμίζεται ότι “συνυπάρχει” και κλειστό γυμναστήριο που είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook