Το συγκεκριμένο πρόβλημα υφίσταται “εις το διηνεκές”.

Χωρίς πετρέλαιο έχει μείνει το κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού εδώ και περίπου έναν μήνα, γεγονός που έχει φτάσα στα άκρα την ψυχολογία αθλούμενων και όχι μόνο και δεδομένων των χαμηλών θερμοκρασιών, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Το κλειστό Κλαδισού είχε τροφοδοτηθεί με δύο τόνους στα τέλη του προηγούμενου χρόνου ωστόσο καταναλώθηκε “εν ριπή οφθαλμού”. Μάλιστα, το πετρέλαιο αυτό καλύπτει μόνο το ζέσταμα του νερού στα αποδυτήρια και δεν χρησιμοποιείται για να θερμανθεί το γήπεδο. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η δαπάνη είναι τεράστια, σε κάτι που όπως φαίνεται δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο φορέας διαχείρισής του, ο Δήμος Χανίων.

Για παράδειγμα, μόνο για να ζεσταθεί το νερό απαιτούνται 60 λίτρα πετρελαίου ανά ώρα!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η δεύτερη φετινή τροφοδοσία σε πετρέλαιο του κλειστού Κλαδισού, ωστόσο το επίσης εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχει κεντρική τροφοδοσία πετρελαίου για όλα τα κτήρια του Δήμου Χανίων και δεν υπάρχει αυτονομία στον Κλαδισό ή σε άλλες κτηριακές εγκαταστάσεις.

Τη δεδομένη στιγμή οι ομάδες που προπονούνται και αγωνίζονται στον Κλαδισό υποφέρουν, ανάμεσά τους και οι παίκτριες του ΟΑΧ (ομάδα γυναικών που παίζει στην Α1), οι οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ παρακαλούν να έχουν προπόνηση και να παίζουν επίσημους αγώνες στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου και όχι στο κλειστό Κλαδισού γιατί στο πρώτο, και θέρμανση υπάρχει και ζεστό νερό. Παρόλο που το κλειστό ΚΛαδισού είναι κλάσεις ανώτερο σε γηπεδική ποιότητα, από το ΕΑΚ…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook