Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνού, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, σήμερα το μεσημέρι. 

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Δαμασκηνός μετά τον αγιασμό, πήρε τον λόγο και ευχήθηκε να έχουν όλοι υγεία και το σώμα να παίρνει ορθές αποφάσεις για την πόλη των Χανίων. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε χιούμορ στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, κ. Δαμιανάκη, λέγοντας του ότι οι ευχές που δόθηκαν σήμερα και ο αγιασμός θα διαρκέσουν όλη την χρονιά ώστε όλα να πάνε κατ΄ευχήν, στο δημοτικό συμβούλιο. 

Ο δήμαρχος Χανίων, από την πλευρά του ανέφερε, ότι οι διαφορές μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να  να ενώνουν και όχι να χωρίζουν το σώμα. Ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους αλλά και ορθές αποφάσεις για την ανάδειξη της πόλης και των προβλημάτων. 

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Δαμιανάκης, ευχήθηκε με τη σειρά του υγεία και μία καλή χρονιά για όλους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον αγιασμό κόπηκε η βασιλόπιτα, της οποίας το φλουρί ''έπεσε'' στην Σοφία Φυτουράκη, προέδρο κοινότητας Θερίσου. Το δώρο ήταν μία εικόνα. Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook