Επιτυχημένη ήταν η ημερίδα αστεριών καλλιτεχνικής κολύμβησης, που έγινε την περασμένη Κυριακή (12/01) στο κολυμβητήριο Χανίων. 

Ολα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα όρια, πετυχαίνοντας τον βασικό τους στόχο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με επιτυχία τελέστηκε την περασμένη Κυριακή (12/1) η ημερίδα αστεριών καλλιτεχνικής κολύμβησης η οποία φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο Χανίων. Το ευχάριστο γεγονός είναι ότι όλα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα όρια, πετυχαίνοντας έτσι το βασικό τους στόχο.

Στην ημερίδα πήραν μέρος συνολικά τέσσερα σωματεία, καθώς εκτός του Ναυτικού Ομίλου, διαγωνίστηκαν και οι ΚΟΗ, Ωρίων και Πλιτς Πλατς. Σε ό,τι αφορά τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου, κατάφεραν με τις φιγούρες τους ν’ αποσπάσουν την καλή βαθμολογία των κριτών. Αξίζει να σημειωθεί κιόλας ότι από την Κολυμβητική Ομοσπονδία παρευρέθηκε η κυρία Κωνσταντίνα Παπανικολάου.

Πρώτη επίσημη διοργάνωση για το Ναυτικό Ομιλο εν όψει της χρονιάς που έχει ξεκινήσει, είναι στις αρχές Φεβρουαρίου στον Πειραιά για τις κορασίδες Α’.

Αναλυτικά τα κορίτσια που συμμετείχαν στην ημερίδα εκ μέρος του ΝΟΧ είναι τα εξής: Αλατζά, Ανδρεδάκη, Ασγουδάκη, Βεργεράκη, Βομβολάκη, Δαλετζάκη, Δημητρακοπούλου, Δουλαβέρη, Δραμηλαράκη, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Επιτροπάκη, Κανατάκη, Κατσαρού, Κλαουράκη, Κοκκινάκη Αννα, Κοκκινάκη Μαρία, Κοκολογιάννη, Κουνελάκη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λειβαδιωτάκη, Λιγοξυγκάκη, Μακρινάκη, Μανωλουδάκη, Μαραγκάκη, Μηνά, Μήτση, Μπλεμπλιδάκη Ελ., Μπλεμπλιδάκη Ευαγγ., Μπολανάκη, Νικολακάκη, Νίκου, Ντεγιαννάκη, Ντουρουντάκη Αντ., Ντουρουντάκη Κων/να, Ξηραφάκη, Ορφανού, Πανάγαρη, Παπαδάκη, Πατεράκη, Περουλάκη, Πηγουνάκη, Πολυράκη, Ραϊλάκη, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλι, Τσιφετάκη και Χατζησωτηράκη.