Στο κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη είναι στραμμένο το βλέμμα του Πλατανιά, μετά την επιστροφή στη βάση του από τη Λιβαδειά. 

Με τον χρόνο να μην είναι “σύμμαχος” οι “ερυθρόλευκοι” προετοιμάζονται για ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι, που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη “μάχη” της εισόδου στα πλέι οφ.

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Με τον χρόνο να είναι και αυτός αντίπαλος, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εντός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Εργοτέλη.

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στη βάση του την Τρίτη και είναι αναγκασμένος από το πρόγραμμα να μπει στο γήπεδο έχοντας μεσολαβήσει μόλις τρεις «καθαρές» μέρες από τον αγώνα στη Λιβαδειά, κάτι που όπως είναι φυσικό δυσκολεύει το έργο του κ.Γιάννη Τάτση, αλλά και των παικτών μας.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην υποομαδική τακτική και συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, πλην φυσικά των γνωστών απουσιών των Καρβούνη, Λεωνιδόπουλου και Καραγκούνη, εξαιτίας των μακροχρόνιων τραυματισμών τους.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Πασχαλάκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook