Θα κολυμπήσει στον κόλπο της Κισάμου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο κυνήγι ενός ακόμα “άθλου” βρίσκεται ο γνωστός Κισαμίτης “τριαθλητής” (πλέον) και πρώην ποδοσφαιριστής, Κώστας Βαρουχάκης.

Ο Κώστας Βαρουχάκης, μετά τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής του στο διπλό Iron Man της Λιθουανίας, (προ) ετοιμάζεται να κολυμπήσει στον κόλπο της Κισάμου, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το εγχείρημα του δεν είναι καθόλου εύκολο και …χαλαρό, αφού θα χρειαστεί να κολυμπήσει 25 χιλιόμετρα (12 ναυτικά μίλια), ξεκινώντας από τον Μπάλο, φτάνοντας στην Γραμβούσα και εν συνεχεία τερματίζοντας στην Κίσαμο, στο παλιό Τελωνείο στο Καστέλι. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις…

Ο Iron Man Βαρουχάκης θα κολυμπήσει στα τέλη Αυγούστου (δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία) και αναλόγως των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν αφού μπορεί οι άνεμοι για παράδειγμα να είναι εξαιρετικά ισχυροί, γεγονός που θα είναι αποτρεπτικό για αυτή την πρωτοβουλία του…

Το γεγονός ότι θα κολυμπήσει για το Ειδικό Σχολείο Κισάμου (στα Κουτουφιανά) κάνει την προσπάθειά του ακόμα πιο ενδιαφέρουσα! Προς το παρόν, όπως μας τόνισε ο ίδιος “κάνω πολλή προπόνηση για να είμαι έτοιμος”!

Στην ανάρτησή του μάλιστα στο προφίλ του στο Facebook αναφέρει:

Η πρόκληση και το όνειρο να αποδρασω κολυμπώντας από τον Μπαλο στην Γραμβούσα και να καταλήξω Κίσσαμο.

Αύγουστος 2020

*Φιλανθρωπική δράση για το ΕΕΕΕΚ Κισάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook