Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκεται ο 51χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον άτυχο Κώστα Χατζάκη.

Ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά τις 9.00 το πρωί, στο σπίτι του στα Καπαριανά της Μεσσαράς ενώ η καταγωγή του είναι από τον Ζαρό. Μετά την σύλληψη του οδηγήθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου εκεί μετέβησαν και οι δικηγόροι που πρόκειται να τον εκπροσωπήσουν, Νίκος Παπαδαντωνάκης και Γιώργος Κοκοσάλης. 

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι δικηγόροι υπεράσπισης του, ο 51χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και τα τελευταία χρόνια ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης στο ΠΑΓΝΗ. Ωστόσο το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης του ο 50χρονος δεν έχει συνέλθει ακόμα από την μεγάλη  κατανάλωση αλκοόλ στην οποία είχε προχωρήσει πριν την απεχθή πράξη του με αποτέλεσμα να εμφανίζει κενά μνήμης και να μην θυμάται ότι δολοφόνησε τον άτυχο 79χρονο!

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 51χρονος βρισκόταν σε μανιώδη κατάσταση με αποτέλεσμα στην συνέχεια η Αστυνομία να ανακαλύψει 9 τρύπες από σφαίρες στον τοίχο της οικίας που διέμενε ο άτυχος Κώστας Χατζάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook