H ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε στο πολυτελές πλοίο «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», στην προβλήτα Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων.

Εκατοντάδες μέλη της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι κρητικών σωματείων και τοπικών φορέων, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της ΠΟΚΣ, που για 16η συνεχή χρονιά επέλεξε την ΑΝΕΚ LINES για το ετήσιο ραντεβού της κοπής της αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου.

Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης ευχήθηκε μία δημιουργική ευτυχισμένη γεμάτη αγάπη και ελπίδα χρονιά και εστιάζοντας στα Κρητικά Πολιτιστικά Σωματεία εξήρε το έργο τους αναφέροντας ότι “…δεν διαδίδουν μόνον την πολιτιστική μας κληρονομιά, τα ήθη και τα έθιμά μας, μα αναδεικνύουν & τα αξιακά χαρακτηριστικά που θεμελιώνει ο λαϊκός μας πολιτισμός”.

Αναφέρθηκε στην φιλοξενία της ΑΝΕΚ & έκλεισε ευχόμενος στον Πρόεδρο της εταιρείας, τον πλοίαρχο του “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” και στο πλήρωμα ήρεμες θάλασσες

 Αναμνηστική φωτογραφία στο κατάστρωμα του “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” της ΑΝΕΚ, με τον πλοίαρχο Γ. Φιωτοδημητράκη, τον Πρόεδρο της ΠΟΚΣ Μ. Πατεράκη, μέλη του πληρώματος, και τα χορευτικά συγκροτήματα του “Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων” και της “Ένωσης Κρητών Ελευσίνας”.

 Στιγμές χαλάρωσης πριν την έναρξη της εκδήλωσης για τον κάπτεν Γ. Φιωτοδημητράκη (πρώτος από αριστερά), το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ Μ.Καρχιμάκη (δεύτερος από αριστερά), τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη (στο κέντρο) τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γ. Κατσανεβάκη, (τρίτο από δεξιά) τον Α΄Μηχανικό του πλοίου Π. Παπαδόπουλο (δεύτερο από δεξιά) και την δημοσιογράφο Ρ.Φλαμουράκη (πρώτη από δεξιά)

 Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κος Γ. Κατσανεβάκης καλωσορίζει τους παριστάμενους, λίγο πριν παραλάβει τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά της εταιρείας στα Κρητικά Σωματεία, από τον Πρόεδρο της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων” κο Μ. Πατεράκη

 Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, εξήρε το έργο των Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων και ευχήθηκε ήρεμες θάλασσες στο πλήρωμα, την Διοίκηση και τον πλοίαρχο της ΑΝΕΚ .

 Ο πλοίαρχος του ΕΓ/ΟΓ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” Γ. Φιωτοδημητράκης, έχοντας μόλις παραλάβει ένα καλαίσθητο συμβολικό δώρο από τον Πρόεδρο της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων” Μ. Πατεράκη

 Όμορφοι χοροί από τους έφηβους και τα μικρά Κρητικόπουλα της “Ένωσης Κρητών Ελευσίνας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook