Οι δράσεις για το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά συνεχίστηκαν με νέες επισκέψεις σε Χαρωδιά, Αγ. Αποστόλους, Καστέλι και Καθιανά.

Ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης είχαν την ευκαιρία να επιβλέψουν προπονήσεις των Ακαδημιών Θησέας-ΑΟ Περιβολίων, Κισσαμικός-Νέος Κισσαμικός, Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, αλλά και της Κ19 της ΠΑΕ Χανιά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Την περασμένη Δευτέρα (13/01) ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η Ακαδημία Θησέας-ΑΟ Περιβολίων, στη Χαρωδιά. Ο Γ. Αμανατίδης πήρε μάλιστα μέρος στην προπόνηση των ομάδων Κ10 και Κ12 με τα παιδιά να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας. Στη συνέχεια μαζί με τον Β. Παπαδάκη είχαν επαφές με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Θησέας-ΑΟΠ Σταύρο Λάκκα και τους προπονητές Δημήτρη Κελάκη, Γιώργο Κατωτικίδη και Νίκο Βουρδουμπά.  Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη (15/01) επίσημα η Ακαδημία Θησέας-ΑΟΠ εντάχθηκε στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Πριν από την επίσκεψη στη Χαρωδιά είχε προηγηθεί η παρουσία των Γ. Αμανατίδη και Β. Παπαδάκη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την προπόνηση της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, η οποία ως γνωστό συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 με μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ κάτω από τα 17 χρόνια.

Μία ημέρα μετά (14/01) ο Γιώργος Αμανατίδης και ο Βασίλης Παπαδάκης επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Κισσαμικός-Νέος Κισσαμικός στο Καστέλι, όπου  παρακολούθησαν αλλά και πήραν μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων Κ4-Κ6-Κ8-Κ10-Κ12 και Κ14. Οι δυο τους είχαν επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Χρήστο Πελέκη, τους προπονητές Θοδωρή Μπατιστάκη, Κατερίνα Μυλωνάκη και Γιώργο Σημαντηράκη, αλλά και μετά το τέλος των προπονήσεων με τον επικεφαλής της Ακαδημίας Αντώνη Σταθόπουλο.

Ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε την Τετάρτη (15/01) με την παρουσία του Γιώργου Αμανατίδη στα Καθιανά για επίβλεψη των προπονήσεων των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες), στις οποίες επίσης τεχνικός διευθυντής είναι ο Βασίλης Παπαδάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook