Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ροταριανός Όμιλος Χανίων απόψε

Στην εκδήλωση, το “παρών” έδωσε και η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη η οποία πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Η Ελλάδα μπροστά στις νέες προκλήσεις». Στο περιθώριο της εκδήλωσης, κληθείσα να σχολιάσει την επιλογή από τον Κ. Μητσοτάκη, της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, τόνισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή η οποία δικαιώνει τον στόχο που είχε βάλει ο Πρωθυπουργός από την αρχή. Να είναι ένας Πρόεδρος ο οποίος θα ενώσει, ο οποίος ια εκλεγεί με την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία, όπως φαίνεται ήδη από την πρώτη ψηφοφορία. Η κα Σακελλαροπούλου έχει μια μακρά επιτυχημένη πορεία στο δικαστικό σώμα, είναι μια σύγχρονη γυναίκα.

Σε σχετική ερώτηση με την απουσία της Ελλάδας από τη διάσκεψη στο Βερολίνο, η κα Μπακογιάννη δήλωσε πως κακώς δεν εκλήθη η Ελλάδα, και χαρακτήρισε βαρύτατη ευρωπαική και διπλωματική απρέπεια αυτό που έκανε η Γερμανία. Η Ελλάδα είναι μια ενδιαφερόμενη χώρα που έχει θαλάσσια σύνορα με την Λιβύη και έχει έναν λόγο παραπάνω να βρίσκεται στην σύνοδο μετά την υπογραφή των συμφωνιών που έκανε η Τουρκία με την Λιβύη που είναι ενάντια στο διεθνές δίκαιο, τόνισε η κα Μπακογιάννη.

“Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί συμφωνία για την Λιβύη η οποία δεν θα περιέχει την ακύρωση των συμφωνιών της Τουρκίας με την κυβέρνηση Σάραντζ” πρόσθεσε η κα Μπακογιάννη.

Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με το έργο του ΒΟΑΚ, η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, είπε ότι το 2020 θα είναι η αρχή της υλοποίησης του ΒΟΑΚ. “Η ολοκλήρωση δυστυχώς θα αργήσει περισσότερο, αλλά μπαίνει στο τελικό στάδιο εφαρμογής. Είναι η πρώτη προτεραιότητα που έχει η κυβέρνηση για μεγάλο έργο στην χώρα” συμπλήρωσε.

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας παρευρέθηκαν τα μέλη του Ροταριανού Όμιλου Χανίων καθώς και φορείς. Ο Όμιλος βράβευσε τον επιχειρηματία – ναυτιλιακό πράκτορα, Αντώνη Τσαγκαράκη για τη συμβολή του στην τουριστικής ανάπτυξη του νομού μέσω των κρουζιερόπλοιων που κατάφερε να προσεγγίσουν στο λιμάνι της Σούδας με δικές του ενέργειες όπως αναφέρεται και στη σχετκή ανακοίνωση ενώ έγινε και ανακήρυξη ως επιτίμου μέλους, του πρ. Προέδρου Παναγιώτη Πελεκανάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook