Όσα υποστήριξε ο 51χρονος που σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη τής εν διαστάσει συζύγου του. Το πρωί οδηγείται στον εισαγγελέα.

Απίστευτη είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στις Μοίρες Ηράκλειου και που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. 

Ο γυμναστής κατηγορείται ότι σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του, τραυμάτισε τη γυναικά του θύματος και πυροβόλησε σε σπίτι, όπου μέσα βρίσκονταν τρία ανήλικα παιδιά. 
«Δε θυμάμαι τι έκανα».

Σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου θα απολογηθεί για όσα έπραξε προχτές το βράδυ.Στο μεταξύ, εννέα κάλυκες συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της τραγωδίας. Τα ξημερώματα που αρχές τον συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ισχυρίστηκε όταν τους είδε, ότι δε θυμόταν τι είχε κάνει και τους ρώτησε για ποιον λόγο τον συλλαμβάνουν. Όταν έμαθε τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ, ξέσπασε σε λυγμούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όταν ο δράστης έφτασε στο σπίτι για να βρει την πρώην γυναίκα του, συνάντησε το 79χρονο. Άρχισε να τον ρωτάει διάφορα πράγματα για την πρώην σύζυγο του και επειδή εκείνος δεν του απαντούσε τον "εκτέλεσε" ...εν ψυχρώ! Νωρίτερα, τα εγγόνια του θύματος προσπάθησαν να αποτρέψουν τον παππού τους ώστε να βγει από το σπίτι για να δει τι συμβαίνει...

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έκανα», είπε ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη πράξη του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, ο κατηγορούμενος εδώ και τέσσερα χρόνια παλεύει με τον αλκοολισμό, εξαιτίας πολλών οικογενειακών προβλημάτων. Μάλιστα, πιστεύει ότι τα έχει προκαλέσει ο ίδιος λόγω του εθισμού του.
Οι αρχές έχουν πάρει κατάθεση και από την εν διαστάσει σύζυγο του δράστη, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από Star ΤV