Η μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων αλλά και το γεγονός ότι αναμένεται δυναμική παρουσία και φιλάθλων των φιλοξενούμενων οδήγησε στην αλλαγή έδρας του αγώνα ΟΑΧ-Παναθηναϊκός. 

Το παιχνίδι ήταν αρχικά να γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, στο κλειστό Χανίων αλλά τελικά θα διεξαχθεί στο κλειστό Κλαδισού. 

Ετσι περισσότεροι φίλαθλοι θα έχουν ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σπουδαίο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για τη “μάχη” της 2ης θέσης. 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΧ (14:52):

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΑΧ EARPLUS έστω και την ύστατη στιγμή και αναλογιζόμενη την τεράστια ευθύνη προς το φίλαθλο κοινό της Κρήτης αποφάσισε την μεταφορά της έδρας από το κλειστό γυμναστήριο Χανίων στο δημοτικό κλειστό στάδιο του Κλαδισού.

Πλέον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με το 6979978652 για να προμηθευτούν . Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα παραμένει 13¨00 .

Την Κυριακή 19/1 και ώρα 13″00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό του Κλαδισού για την μεγάλη αναμέτρηση του ΟΑΧ EARPLUS με τον Παναθηναϊκό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την  Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης την διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων , τον δήμο Χανίων,  την Αστυνομική διεύθυνση ,  την περιφερειακή ενότητα Χανίων καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την κατανόηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook