Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής της προηγούμενης προς τη νέα διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων

Μαθήματα πολιτικού πολιτισμού παρέδωσαν σήμερα νυν και απελθούσα διοίκηση, με τον κ. Μπέα και τον κ. Βουλγαρίδη να εκφράζουν την εκατέρωθεν εκτίμηση τους και να μιλούν με θετικά λόγια ο ένας για το πρόσωπο του άλλου, κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής καθηκόντων.

Συγκεκριμένα, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας τόνισε ότι δεν ήρθε να ακυρώσει αλλά να συνεχίσει το έργο της απελθούσας διοίκησης για την οποία μίλησε με θερμά λόγια. Υπάρχουν, όπως είπε, προβλήματα κτιριακά τα όποια προσπάθησε η προηγούμενη διοίκηση να επιλύσει και η νυν διοίκηση θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, όπως τόνισε, τα προβλήματα αυτά δεν πρέπει να ακυρώνουν το έργο που συντελείται συνολικά στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά του ο πρώην διοικητής, Μηνάς Βουλγαρίδης, ανέφερε ότι υπήρξε προσπάθεια μεροπληπτικής πολιτικής υπέρ της δημόσιας υγείας με αποτέλεσμα να παραδίδεται ένα νοσοκομείο καλύτερο από αυτό που παρέλαβε η απελθούσα διοίκηση. Εξέφρασε επίσης, τη βεβαιότητά του για τις προθέσεις και την ικανότητα του νέου διοικητή στα καθήκοντά που αναλαμβάνει.

Μετά το πέρας της τελετής ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός, αφού ευχήθηκε στη νέα διοίκηση καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα, πρόσφερε στον νέο διοικητή Γιώργο Μπέα και στον αναπληρωτή διοικητή, Μανώλη Μπολώτη, αναμνηστικό δώρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook