Ο ΟΦ Ιεράπετρας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για το σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό (18/01, 15:00 - ΕΡΤ3). 

Η ομάδα που εκπροσωπεί την Κρήτη στη Football League στην προαναγγελία της για το παιχνίδι τονίζει το πόσο σημαντικό είναι, αναφέροντας ότι σε περίπτωση νίκης θα αλλάξουν οι στόχοι της, αφού θα είναι πολύ κοντά στη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. 

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο ofi1970:

Αύριο στις 15.00 ο ΟΦΙ υποδέχεται τον Ιωνικό στο “Πέτρος Βουζουνεράκης”, με στόχο να πάρει το τρίποντο. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, που θεωρείται ντέρμπι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στην Football League.

Τα έφερε έτσι η τύχη και βρισκόμαστε με τον Ιωνικό στις ψηλές θέσεις τα δύο τελευταία χρόνια. Πέρυσι διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα στο 5ο όμιλο της Γ  εθνικής και φέτος είμαστε στα πάνω στρώματα της Football League.

Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι μετάβασης για εμάς, σε περίπτωση νίκης αλλάζουν οι προσανατολισμοί μας σε ότι αφορά τους στόχους. Πραγματοποιούμε άλμα σωτηρίας και ουσιαστικά την “αγκαλιάζουμε”, κοιτάζοντας πλέον διαφορετικά την συνέχεια.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον προπονητή μας, Τιμόθεο Καβακά, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση να αγωνιστούν, κάτι που δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό του ΟΦΙ να συγκροτήσει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Περιμένουμε μαζική προσέλευση του πιστού κόσμου μας, σε ένα ακόμα ματς της Football League. Είναι η δύναμη μας, ο 12ος παίκτης μας και η υποστήριξη του έχει συμβάλει καταλυτικά στο να βρισκόμαστε τώρα εδώ.