Ο 28χρονος παρακολουθείτο από την Δίωξη Ναρκωτικών και συνελήφθη λίγη ώρα μετά την αποβίβαση του στο Ηράκλειο.

Ο 28χρονος έφτασε σήμερα το πρωί στο Λιμάνι Ηρακλείου και αφού οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον παρακολουθούσαν, τον άφησαν να επιβιβαστεί σε ταξί με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργοτέρα.

Στην κατοχή του είχε ένα κιλό, περίπου, ηρωίνης με τον 28χρονο να εμφανίζεται έτοιμος να την διαθέσει στο Ηράκλειο. 

Η σύλληψη του είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 28χρονος σε ταξί και κατά το χρόνο αποβίβασής του ακινητοποιήθηκε και ακολούθησε έλεγχος. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν: 1 κιλό και 26 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου , ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.