Η Ευρώπη δεν είναι Μέση Ανατολή. Είμαστε στην ΕΕ και αυτό εκτός από υποχρεώσεις φέρει και δικαιώματα υπεράσπισης στα κράτη μέλη της σε όλους τους τομείς. 

Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει άμεσα την μονόπλευρη Γερμανική πολιτική που συχνά εκφράζεται με κόμπλεξ και μίσος απέναντι στην χώρα μας που "έλκουν την καταγωγή τους" από την εποχή της αντίστασης κατά των Ναζί. Είναι ξεκάθαρο ότι η Γερμανία κρύβει στις "φτερούγες" της τον Ερντογάν και μαζί με αυτόν όλη την Τουρκία. Ένα μπάσταρδο έθνος που δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα ποτέ στην Ευρώπη,στην ιστορία, στην διαδρομή της,και στον πολιτισμό εκτός από τα σκουπίδια της.

Εξ ου και δεν θα ανήκει ποτέ σε αυτήν την "οικογένεια", όσο κι αν οι Γερμαναράδες την ποθούν όπως την βροχή το χώμα.Γιατί κατά βάθος κανείς δεν την γουστάρει εκτός από το Βερολίνο που κάνει μπίζινες στον τουρισμό την βιομηχανία και ενδεχομένως και στους πρόσφυγες (και καλά)

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καλέσει ξανά τους πολιτικούς αρχηγούς και να συνεννοηθεί μαζί τους. Διότι, με τον παρανοϊκό Ερντογάν απέναντι,ίσως θα χρειαστεί να πάρει πολύ δύσκολες αποφάσεις τόσο που κανείς άλλος Ελληνας ηγέτης δεν αναγκάστηκε να λάβει.

Ο αποκλεισμός της Ελλάδας σίγουρα ήταν μία απαράδεκτη πράξη εκ μέρους των Γερμανών. Η «ερντογολαγνεία» της κ. Μέρκελ είναι μνημειώδης. Είναι πράξη εναντίον των ελληνικών συμφερόντων σημειώνει ο Μιχάλης Ιγνατίου και έχει απόλυτο δίκιο.

Ως πότε οι Γερμανοί θα μας συμπεριφέρονται όπως τον κακοπληρωμένο κηπουρό που θα πρέπει να καθαρίζει τον όχι και τόσο καθαρό κήπο τους από τα ζιζάνια που τον απειλούν (λαθρομεταναστευτικό)  και να τους δίνουμε γη και ύδωρ για επενδύσεις τύπου Fraport, τύπου Hochtief που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος χρωστάει 150 εκατ. ευρώ ΦΠΑ, τύπου ΜΙΖΕΝS κλπ ...

Η Γερμανία που δεν πληρώνει τις αποζημιώσεις της στην χώρα μας αλλά θέλει τους κάθε λογής Ρίχτερ ψευδο-καθηγητές στα Πανεπιστήμια μας, θα πρέπει να σεβαστεί τουλάχιστον ότι είμαστε ισότιμα μέλη σε μια "οικογένεια" ενώ η Τουρκία δεν είναι...Τουλάχιστον αυτό...