Αδιανόητο βίντεο, με υπαλλήλους θεματικού πάρκου, που είχε εγκαίνια, να ανεβάζουν γουρούνι 100 κιλών σε πύργο 70 μέτρων και να το αναγκάζουν να κάνει bungee jumping!

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει ένα αηδιαστικό βίντεο, που δείχνει ένα γουρούνι να κάνει bungee jumping!

Και όχι, φυσικά, με τη θέλησή του.

Στην πόλη Τσονγκτσίνγκ της νοτιοδυτικής Κίνας άνοιξε το Σάββατο τις πύλες του ένα μεγάλο θεματικό πάρκο, το Meixin Red Wine Town, οι άνθρωποι του οποίου, ωστόσο, είχαν μια αρρωστημένη ιδέα, για να διαφημίσουν το γεγονός ότι στο πάρκο θα μπορεί κάποιος να κάνει και bungee jumping.

Υπάλληλοι, λοιπόν, εμφανίζονται να ανεβάζουν -χαζογελώντας- ένα γουρούνι 100 κιλών, δεμένο, σε πύργο 70 μέτρων, του φορούν μια μπέρτα σαν του… Σούπερμαν και το αναγκάζουν να κάνει bungee jumping, ενώ το ζώο ουρλιάζει από τον φόβο του!

Στη συνέχεια, δε, και για να ολοκληρωθεί το μαρτύριο του γουρουνιού, το έστειλαν στο σφαγείο…

Μετά την κατακραυγή, το πάρκο έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία, πάντως, δεν πείθει ότι κατάλαβε πόσο χυδαίο ήταν το όλο σκηνικό. 

Στην ανακοίνωση, το πάρκο λέει πως «αποδέχεται» την κριτική και τις συμβουλές και τονίζει: «Ζητάμε συγγνώμη στο κοινό. Θα βελτιώσουμε το marketing της ιστοσελίδας μας, για να παρέχουμε στους τουρίστες καλύτερες υπηρεσίες».

Τρέχα γύρευε…

Στην Κίνα, άλλωστε, δεν είναι καινούριο το πρόβλημα με τα δικαιώματα των ζώων, καθώς δεν τιμωρείται καν η κακοποίησή τους…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook