Έκρινε πως υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ότι έχουν τελεστεί εγκληματικές ενέργειες

Την άρση απορρήτου για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο νεαρός Νικόλας ακόμη και έναν μήνα πριν εξαφανιστεί διέταξε σήμερα, Δευτέρα ο εισαγγελέας. Κρίνοντας πως υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ότι έχουν τελεστεί εγκληματικές ενέργειες οι εισαγγελικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της παράξενης αυτής ιστορίας εξαφάνισης του 20χρονου αγοριού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 56 ημέρες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του Νικόλα, Χ. Τσιανάκας, είπε πως μετά από την εξέλιξη αυτή ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσουν να συλλέξουν τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που θα δώσουν ένα στίγμα του νεαρού.

Οι Αρχές μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε αλλά παράλληλα και δέχθηκε στο κινητό του ο 20χρονος με στόχο να μάθουν με ποιον συνομίλησε λίγο πριν εξαφανιστεί και με ποιον αντάλλαξε μηνύματα.

Οι γονείς του νεαρού που εργαζόταν ως αεροσυνοδός πιστεύουν πως το παιδί τους έπεσε θύμα ενός μυστήριου παιχνιδιού στο διαδίκτυο. Θεωρούν μάλιστα πιθανό το σενάριο ο 20χρονος να έχει παγιδευτεί σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία, τη Σουηδία ή σε κάποια άλλη χώρα.

Αν και ο ίδιος είχε πει στους γονείς του πως θα ταξίδευε τον Νοέμβριο στο Μιλάνο το τελευταίο στίγμα που εξέπεμψε το κινητό του εντοπίζεται στη Δανία και συγκεκριμένα στο λιμάνι της πόλης Άλμποργκ. Από εκείνη και στιγμή και μετά το κινητό του είναι κλειστό.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star ο ιδιωτικός ερευνητής, Γ. Τσούκαλης είπε πως η Δανία θεωρείται ο παράδεισος των παραθρησκευτικών οργανώσεων και των κοινοβίων.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως μία νεαρή κοπέλα η οποία κατάγεται από την Αλβανία και μένει στη Δανία, τηλεφώνησε στον πατέρα του Νικόλα και του είπε πως είδε έναν νεαρό που έμοιαζε πολύ στον γιο του, στην πόλη, όπου μένει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook