Το 2020 είναι πια εδώ και οι swingers από όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να επιστρέψουν και φέτος στην Κρήτη τον μήνα Μάιο, με στόχο να ζήσουν έντονες σεξουαλικές εμπειρίες που διαρκέσουν πέντε νύχτες.

Το ταξίδι που τείνει να γίνει θεσμός καθώς θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά, οργανώνεται από το γραφείο SDC που εδρεύει στην Ολλανδία και ειδικεύεται σε πακέτα διακοπών για swingers.

Το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνουν οι swingers θα είναι αποκλειστικά κλεισμένο για εκείνους, ενώ οι «καυτές» διακοπές τους θα διαρκέσουν από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου.

Οι τιμές για τους swingers χωρίζονται σε τρία πακέτα, ανάλογα με την τιμή του δωματίου. Το Superior κάνει 2.498 ευρώ για το διάστημα αυτό, η τιμή της Junior Suite ανέρχεται στα 3.998 ευρώ, ενώ το δωμάτιο που διαθέτει ιδιωτική πισίνα κοστίζει 4.998 ευρώ.

Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα της ημέρας σε μπουφέ και η είσοδος στο playroom, το οποίο θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται πάρτι με DJs, ενώ στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται και η είσοδος σε θεαματικά events που θα γίνονται κάθε βράδυ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook