Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, της νέας πτέρυγας των γραφείων της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Χανίων

Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας, παρουσία, επισήμων, εκπροσώπων της Αστυνομίας, του στρατού, της Αντιπεριφέρειας αλλά και του δήμου Χανίων. 

Ο πύραρχος, Δημοσθένης Μπαντουράκης, βράβευσε όσους συνέβαλαν ώστε να ανακαινιστούν οι χώροι καθώς έγιναν με ιδιωτικούς πόρους. Μετά την βράβευση, έγινε αγιασμός ενώ κόπηκε και η πρωτοχρονιακή πίτα με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Δαμασκηνού. 

Ο περιφερειακός διευθυντής πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, ανέφερε ότι “σήμερα κάναμε τα εγκαίνια των νέων γραφείων, τα οποία έγιναν με πρωτοβουλία του κ.Μπουντουράκη. Ήταν ένα κοστοβόρο έργο το οποίο στηρίχτηκε σε επιχειρήσεις των Χανίων και θέλω να συγχαρώ όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το έργο”. 

Ο πύραρχος, διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Χανίων, Δημοσθένης Μπουντουράκης, τόνισε από την πλευρά του “κάναμε τα εγκαίνια σε μία νέα πτέρυγα των γραφείων της διοίκησης των πυροσβεστικών υπηρεσιών των Χανίων, μια προσπάθεια η οποία για να ολοκληρωθεί πήρε περισσότερα από δύο χρόνια. Έγιναν ταυτόχρονα πολλά πράγματα μαζί, αφενός δούλευε η υπηρεσία, αφετέρου, γίνονταν ένα σωρό εργασίες και βγήκε όλο αυτό το αποτέλεσμα. Με την ανακαίνιση των χώρων, θα μπορούν οι πυροσβέστες να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και οι συμπολίτες θα εξυπηρετούνται καλύτερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις επιχειρήσεις των Χανίων, που βοήθησαν αλλά και τους συναδέλφους”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, υπογράμμισε ότι είναι πλύ σημαντικό αυτό το έργο που έγινε, καθώς σε αυτό συνέβαλαν ιδιώτες, φορείς και όχι το κράτος.








Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook