Το απόγευμα της Δευτέρας (20/01) πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο κολυμβητήριο Χανίων.

Με τον τρόπο αυτό ο ΝΟ Χανίων συνέχισε την παράδοση του εορτασμού των Θεοφανίων. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Τηρώντας μια παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, προχώρησε τη Δευτέρα το απόγευμα στον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο, γιορτάζοντας έτσι τα Θεοφάνια.

Η τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα, Αντώνιο Σαπουνάκη και τον πατέρα, Γεώργιο Ντουντουλάκη από την Ενορία Αγ. Κωνσταντίνου Νέας Χώρας, διεξήχθη για μια ακόμη χρονιά με τη μαζική συμμετοχή αθλητών και γονέων και γενικότερα μελών του Ναυτικού Ομίλου.

Στην πισίνα βούτηξαν πάρα πολλοί αθλητές, όπου αυτοί που κατάφεραν να πιάσουν κατά σειρά το Σταυρό ήταν οι εξής: Βλαχαντώνη Παναγιώτα (καλλιτεχνική κολύμβηση), Δεληογλάνης Στέφανος (κολύμβηση) και Τρουλάκης Γεώργιος (κολύμβηση)
Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου, με την πρόεδρο, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, να εύχεται σε όλα τα παιδιά και τους αθλητές, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Αυτή που κέρδισε το φλουρί ήταν η αθλήτρια από το τμήμα κολύμβησης, Αναστάζια Φουρναράκη.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους επισήμους που έδωσαν το παρών στην τελετή ήταν ο θεματικός περιφερειάρχης Χανίων, Παπαδεράκης Αντώνιος, ο περιφερειακός σύμβουλος, Κονταξάκης Γεώργιος, ο δημοτικός σύμβουλος, Βλαζάκης Νικόλαος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Χανίων και δημοτικός σύμβουλος, Λειψάκης Δημήτριος, η υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES, Νικολακάκη Αννα, η πρόεδρος του σωματείου «ΣυνΑνθρωπος», Τζινάκη Ιωάννα, ο επίτιμος πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, Χουλιόπουλος Χρήστος και εκπρόσωποι από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του ΝΟΧ.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά το κατάστημα AQUA FIT του κ. Αντωνογιαννάκη Νικόλαου για τα δώρα.