Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου Αντώνιος Περράκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Χανίων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την πλευρά του Δήμου η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σταματία Σταυρίδου-Βλησίδη,  οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Κουκουλάς  και Μιχάλης Μπικάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σελίνου Ιωάννης Βαρδουλάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αικατερίνη Καλαϊτζάκη-Περράκη και Μαρία Μπιτσάκη.

Από τον Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Χανίων παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Μαίρη Χελιουδάκη, ο Ταμίας του συλλόγου Θανάσης Κιτρινορίνης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Στέλιος Μαθιουδάκης.

Κατά τη συνάντηση υποβλήθηκαν εγγράφως στην Δημοτική Αρχή  διάφορα αιτήματα του Συλλόγου  και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες όπως μείωση στα δημοτικά τέλη, μείωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ καθώς και της ύδρευσης.

Η Δημοτική Αρχή άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του Συλλόγου και δήλωσε ότι θα σταθεί αλληλέγγυα και θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον Σύλλογο, στη στήριξη των ευπαθών τρίτεκνων οικογενειών της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook