179 μοντέλα ταμειακών μηχανών παλαιάς τεχνολογίας που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ αποσύρονται  και  οι κάτοχοί τους θα πρέπει να δηλώσουν παύση στο taxisnet ή στην αρμόδια Δ.Ο.Υ μέχρι τις 31 Μαΐου 2020.

Η Memo Computers ενημερώνει ότι  οι κάτοχοι Ταμειακών Μηχανών (Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών ΦΗΜ)  που δεν έχουν την δυνατότητα on line σύνδεσης με την ΑΑΔΕ, θα πρέπει να δηλώσουν παύση στο Taxisnet ή στην αρμόδια Δ.Ο.Υ μέχρι τις 31 Μαΐου 2020.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με απόφαση του διοικητή της, Γιώργου Πιτσιλή, η απόσυρση των Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ), που έχουν λάβει άδειες καταλληλότητας με τις ΠΟΛ. 1234/2002 και 1135/2005 και δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης για αποστολή δεδομένων στην ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για την διαβίβαση σε πραγματικό χρόνο και για κάθε μία συναλλαγή των δεδομένων των λιανικών συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ),

Οι κάτοχοι ταμειακών μηχανών μπορούν να επικοινωνούν με την Memo Computers για να ενημερωθούν για τα μοντέλα που αποσύρονται.

Επικοινωνία:
Μιχελιδάκη 6, 73100 Χανιά
Τηλ. 28210127800 – 3
Εmail: [email protected]

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook