Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε σήμερα ένας άνδρας ηλικίας 22 χρονών μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι την εκβίαζε με την δημοσιοποίηση προσωπικών της φωτογραφίων.

Όπως αναφέρει η καταγγελία της νεαρής κοπέλας ηλικίας 25 χρονών, ο 22χρονος φοιτητής την εκβίαζε ότι θα προχωρήσει στην δημοσιοποίηση προσωπικών της φωτογραφιών προκειμένου να της αποσπάσει χρήματα. 

Ο 22χρονος βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα που διέταξε προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση. Η 25χρονη δήλωσε πως ο 22χρονος ζήτησε αρχικά το ποσό των 2000 ευρώ και στην συνέχεια όταν εκείνη απάντησε πως δεν έχει τα χρήματα, αυτός… “έριξε” την τιμή στα 200 ευρώ.

Στην συνέχεια η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και συμφώνησε μαζί του, να του στείλει τα χρήματα με κούριερ ενώ “προσημειώθηκαν” τα χαρτονομίσματα με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 22χρονος όταν παρέλαβε τα χρήματα. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του, ο 22χρονος ομολόγησε την πράξη του με τον Εισαγγελέα να διατάζει να μείνει ελεύθερος και παράλληλα την διάταξη προκαταρκτικής έρευνας για να διερευνηθεί 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook