Με τη δεύτερη ημερίδα, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων, το Σάββατο (25/01), θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΝΟ Χανίων προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην πρώτη πανελλήνια διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς το Σάββατο (25/1) θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων η δεύτερη ημερίδα της σεζόν. Μια ημερίδα η οποία αφορά την προετοιμασία για τους αθλητές του ΝΟΧ εν όψει της συμμετοχής στην πρώτη πανελλήνια διοργάνωση που ακολουθεί σε λίγο καιρό.

Οπως είχε συμβεί και στην πρώτη φορά, έτσι και τώρα, η συμμετοχή εκ μέρους των αθλητών του Ηλία Καλαμαρίδη θα είναι μαζική.

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια έχουν ως εξής:

ΑΓΟΡΙΑ

Αγγελάκης Ιωαν., Αγγελάκης Παναγ., Ανδρεαδάκης Ελ., Ανδρεαδάκης Παν., Ανδριανός, Βασιλαντωνάκης, Βατσάκης, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Διγαλάκης, Καππής, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμαν., Λιόλιος Ιωαν., Λουκάκης, Μπαδιεριάκης, Μπονατάκης, Μπριτζολάκης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπαδάκης, Πρασιανάκης, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων., Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Στάρο, Τρουλλινός, Τσουρουνάκης, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιασ., Χίνος Κυρ., Χίνος Παντ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αθητάκη, Αλπάντη, Ανδρεαδάκη, Ανδρεάδη, Βαλυράκη, Βλαστάκη, Βλοντάκη, Βροντάκη, Γερουλάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Καντιάνη Ειρ., Καντιάνη Ραφ., Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κοκογιαννάκη, Κουβεδάκη, Λεκάκη, Λειβαδιωτάκη, Λουκάκη, Ματζοράκη, Μπαδιερίτη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου Αναστ., Παπαδοπούλου Μαρία-Αννα, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή Κυριακή, Ριτζάκη, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τσεκούρα, Φραγκιαδάκη, Φρατζεσκάκη, Χατζηπλή Αθ., Χατζηπλή Ευαγγ., Χαροκοπάκη, Χατζηδάκη.

Να σημειωθεί τέλος ότι τρεις ακόμα αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα λάβουν μέρος σε ημερίδες που θα διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι οι εξής: Κληματσάκης, Ριτζάκη και Ψαρουδάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook