Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο καφέ «ΜΑΡΙΝΑ», παρουσία  μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλεγμένων Αντιπροσώπων και Προέδρων των σωματείων μελών της.

Την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο Πατήρ Αλέξιος, έκοψε ο Πρόεδρος κος Χαράλαμπος Λεκάκης ο οποίος ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ασφαλής για τη χώρα, χρονιά ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις και επίτευξης προσωπικών και επαγγελματικών στόχων.

Το «παρών» επίσης στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κος Φραγκάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Παπαδάκη – Σκαλίδη, ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κος Βρύσαλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κος Αλιφιεράκης ο Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηρίου και πρώην Πρόεδρος ΟΕΒΕΝΗ κος Σφυρής, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕΗ κος Φασουλάκης, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Υπαξιωματικών κος Καρακούδης, ο Διοικητής του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου κος Σταυρακάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Κουμαντάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κος Βοργιάς,  ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας κος Πλαστάρας, οι πρώην Πρόεδροι της ΟΕΒΕΝΗ κ. Αγγουράκης, Δαγκωνάκης και Μαρκογιαννάκης και ο Πρόεδρος των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ κος Τσαγκαράκης.

Η τύχη ευνόησε τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Επιπλοξυλουργών κο Γρηγόρη Τροχαλάκη ο οποίος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook