Ο υπάλληλος του ΔΕΕΔΔΗΕ προσποιήθηκε ότι θα δεχόταν το χρηματικό ποσό ύψους 2.000 ευρώ που του προσέφερε ο 42χρονος και συμφώνησε να συναντηθούν για να το παραλάβει

Στα πράσα έπιασε ένας ελεγκτής του ΔΕΔΔΗΕ τον 42χρονο ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης στην πόλη της Κέρκυρας ο οποίος είχε κάνει παρεμβάσεις στον μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και εκείνος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην προβεί σε καταγγελία και αποκατάσταση!

Ο υπάλληλος του ΔΕΕΔΔΗΕ προσποιήθηκε ότι θα δεχόταν το χρηματικό ποσό ύψους 2.000 ευρώ που του προσέφερε ο 42χρονος και συμφώνησε να συναντηθούν για να το παραλάβει. Όμως, υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψη του επιχειρηματία.

Όταν εκείνος παρέδωσε το προσημειωμένο ποσό στον υπάλληλο, οι άνδρες της Ασφαλείας επενέβησαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν τα 2.000 ευρώ. Ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Πηγή: protothema.gr