Στην εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής την τιμητική τους είχαν τρεις Χανιώτες αθλητές και δύο προπονητές. 

Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος από την κολύμβηση και Πολυχρόνης Τζωρτζάκης από την ποδηλασία βραβεύτηκαν για την εξασφάλιση της παρουσίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, που θα γίνουν στο Τόκιο.

Για την επιτυχία των αθλητών τους βραβεύτηκαν και οι Χανιώτες προπονητές Παπαστάμου, Κώστας Τζιλιβάκης, και Τζωρτζάκη, Παναγιώτης Μαρεντάκης.

Η βραδιά είχε βραβεύσεις, εκτός των αθλητών που προκρίθηκαν στο Τόκιο, και για όσους διακρίθηκαν στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019». 

Αναλυτικά η ΕΟΕ τίμησε τους εξής αθλητές: Μίλτο Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Στεφανίδη, Ανδρέα Βαζαίο, Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολο Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεφ, Γιάννη Γεωργαράκη, Απόστολο Παπαστάμο, Νίκο Μαυρομμάτη, Μαρία Πρεβολαράκη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκης Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και Γιάννη Μιτάκη (πρόκριση σε Τόκιο), Αννα Κορακάκη, Ελένη Χατζηλιάδου, Χρήστος Βολικάκης, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Σάββας Καρακιζίδης, Γιώργος Αζωίδης και Κώστας Δουβαλίδης (μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook