Οι απουσίες από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ματαιώθηκε, αφορμή για αιχμηρά σχόλια από την Δήμαρχο Γαύδου

Πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα Δήμαρχο Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη (που ως γνωστόν  η παράταξή της μειοψηφεί στο Δημοτικό Συμβούλιο) και όπως φαίνεται η «κόντρα» με τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης «καλά κρατεί».

Σήμερα επρόκειτο να γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαύδου για το 2020 και ταυτόχρονα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όπως η Δήμαρχος Γαύδου γνωστοποιεί πως η συνεδρίαση δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας, αφήνοντας αισμές για ορισμένους από τους συμβούλους που απουσίαζαν.

Η ανάρτηση της κας Στεφανάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής:

«Σήμερα κατά την προγραμματισμένη 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΓΑΥΔΟΥ για το 2020 έγινε η κοπή της πίτας.
Η συνεδρίαση ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι απουσίαζαν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που δεν τους επέτρεψαν να παρευρεθούν.

Κάποιοι άλλοι «Δημοτικοί Σύμβουλοι» απουσίαζαν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ γιατί δεν τους πολύ-νοιάζουν τα θέματα του νησιού. Ελλείψει άλλων, βρέθηκαν σε εκλέξιμη θέση.

Για τους υπόλοιπους «Δημοτικούς Συμβούλους» που βρίσκονται στο νησί αλλά ή απαξίωσαν τη συνεδρίαση ή φοβούνται να παρευρεθούν, να τους θυμίσουμε ότι τους επέλεξαν οι συνδημότες μας για να τους εκπροσωπούν. 

Να τους διαβεβαιώσουμε-όπως θα έχουν ήδη διαπιστώσει- ότι η δημοτική αρχή έχει συγκεκριμένο Πρόγραμμα που αποβλέπει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την προστασία του νησιού και ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ. 

Με Εξωστρέφεια και Διαφάνεια! Με Δουλειά και Μεθοδικότητα! Μοναδικός αντίπαλος μας τα προβλήματα του νησιού! Άλλαξαν οι εποχές…

Η κοπή της πίτας έγινε!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, ΦΩΤΙΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΓΑΠΗ σε όλο τον κόσμο!

Το φλουρί δεν βρέθηκε ακόμα… Το κέρδισαν οι ΑΠΟΝΤΕΣ! Τους περιμένουμε για τις ευχές!»


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook