“Η δική μας πρακτική ήταν και παραμένει η προγραμματική μας δέσμευση”

Κόντρα έχει δημιουργηθεί μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Γιάννης Σαρρής, αναφορικά με το έργο της προηγούμενης και της νέας δημοτικής αρχής.

O κ. Σαρρής έκανε λόγο για κακή εικόνα της πόλης επί δημαρχείας Βάμβουκα ενώ ο πρώην δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, έδωσε την δική του απάντηση κάνοντας λόγο για ανακρίβειες και πλάγια συνεργασία με την νέα δημοτική αρχή.

Ο Γιάννης Σαρρής, απάντησε στον κ. Βάμβουκα, αναφέροντας ότι δεν αφορούν την παράταξη του οι κατηγορίες για πλάγια συνεργασία.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Σαρρή:

“Ακούσαμε για πολλοστή φορά από τον κ. Βάμβουκα την παράθεση του «τεράστιου» έργου που επιτέλεσε, το οποίο σε κάθε περίπτωση έχει ήδη κρίνει ο χανιώτικος λαός με την ψήφο του. Για τα κεντρικά και καίρια ζητήματα τα οποία θέσαμε με τη συνέντευξη Τύπου, δηλαδή το μέλλον των κτιρίων του Πολυτεχνείου στο λόφο Καστέλλι, τη δημιουργία θερμικού εργοστασίου στη Σούδα και τις παρατυπίες στο Γηροκομείο, δεν ακούσαμε λέξη.

Τα υπονοούμενα περί πλάγιας συνεργασίας δεν μας αφορούν. Η δική μας πρακτική ήταν και παραμένει η προγραμματική μας δέσμευση: στηρίζουμε ό,τι πιστεύουμε πως υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και είμαστε αποφασιστικά ενάντια σε οτιδήποτε το ζημιώνει. Εάν οποιοσδήποτε θεωρεί ότι έχουμε παρεκκλίνει από αυτή τη δέσμευση, ας μιλήσει με γεγονότα, όπως εμείς κάναμε στη συνέντευξη Τύπου, όχι με αοριστολογίες. Τόσο απλά”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook