Δεν κάνουν διακρίσεις σε αυτά που κλέβουν οι κλέφτες  αλλά τους κόβουν τη φόρα οι αστυνομικές αρχές

Από μπόιλερ νερού μέχρι κλινοσκεπάσματα ξενοδοχείου και σεσουάρ μπήκαν στο μάτι κλεφτών τις τελευταίες δυο ημέρες στην Κρήτη.

Προφανώς οι κλέφτες δεν κάνουν διακρίσεις και αρπάζουν ό,τι βρουν και μπορούν να αξιοποιήσουν.

Παρασκευή έκλεψε, Παρασκευή πούλησε, Σάββατο του πέρασαν χειροπέδες

Συγκεκριμένα χθες Σάββατο το απόγευμα στο Ηράκλειο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ένας 46χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Την Παρασκευή, 24/1 το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, ο δράστης αφαίρεσε από οικία 53χρονου ημεδαπού μία μεταλλική συσκευή θέρμανσης νερού (μπόιλερ) συνολικής χρηματικής αξίας 1.200 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι ο 46χρονος ημεδαπός είχε διαπράξει την κλοπή.

Από την συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι ο 46χρονος την 24.01.2020 το μεσημέρι είχε πουλήσει την αφαιρεθείσα συσκευή θέρμανσης σε κέντρο ανακύκλωσης μετάλλων ιδιοκτησίας 70χρονου ο οποίος αναζητείται.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Άρπαξε σεντόνια, τηλεόραση αλλά και σεσουάρ!

Εντωμεταξύ, χθες μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο, 48χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες ο 48χρονος αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου, κλινοσκεπάσματα, μία τηλεόραση  και ένα ηλεκτρικό στεγνωτήρα μαλλιών, συνολικής χρηματικής αξίας διακοσίων (200) ευρώ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου εντοπίστηκε ο 48χρονος και σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.