Ανάλογες ενημερωτικές συναντησεις θα πραγματοποιηθούν και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης.

Η επιτάχυνση τών διαδικασίων υλοποίησης τού Επιχειρησιακού προγράμματος «Κρήτη 2014-2020» θα συζητηθεί αύριο Δευτέρα 27/1/2020 στίς 10,30 π.μ σε ενημερώτική συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων παρόντος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ,Δημάρχων,Περιφερειακών συμβούλων της ΠΕ Χανίων,εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, φορέων,υπηρεσιών κ.α.

Στην ενημερωτική συνάντηση, με παρούσα την Ειδική υπηρεσία Διαχειρησης ΕΠ της Περιφέρειας,παράλληλα με την επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης του ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014-2020,θα γίνει συζήτηση για τον προγραμματισμό εργων πρός υποβολή, καθώς και για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας γιά την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Ανάλογες ενημερωτικές συναντησεις θα πραγματοποιηθούν και στίς 4 Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης. Η Αρχή γίνεται απο τα Χανιά,την Τετάρτη θα ακολουθήςει άλλη συνάντηση στήν ΠΕ Ρεθύμνου ενω τις επόμενες ημέρες θα καθοριστούν οι ημερομηνίες για τις συναντήσεις στίς ΠΕ Ηρακλείου και Λασιθίου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook