Τι ανέφεραν για το περιστατικό η μητέρα και ο παππούς του ανήλικου

Για το χαστούκι που έφαγε από αστυνομικό, που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και έκανε περιπολία μαζί με έναν συνάδελφό του, μίλησε ο 11χρονος από το Μενίδι ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» και πρόκειται να δεχτεί και ψυχολογική υποστήριξη.

Το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αστυνομικός που ακόμη αναζητείται, να χαστουκίζει τον ανήλικο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.

Το περιστατικό σημειώνεται πως είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο ανήλικος με τον πατέρα του, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που τόνισε πως «όποιος χτυπά παιδιά, δεν έχει θέση πουθενά».

«Μου έριξε σφαλιάρα εδώ δυνατή. Δεν του είπα τίποτα, μετά του δείχνω με το χέρι μου “εδώ είναι το σπίτι μου τρία μέτρα λέω και μου έριξε και μπουνιά» είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Κυριακή ο 11χρονος ο οποίος δέχτηκε την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όταν ενημερώθηκαν από την Άμεση Δράση ότι δύο άγνωστα άτομα επιχειρούσαν να παραβιάσουν ένα αυτοκίνητο.

«Μας φωνάζουν “για έλα εδώ λίγο” και μου λένε τι έκανες γιατί κλέβεις και εγώ χωρίς να κλέψω. Και με χτύπησε» είπε ο ανήλικος.

«Χτυπάει το παιδί μου στη μούρη, του τραβάει την μπλούζα, του χτυπάει και μπουνιά. Μέσα στα αίματα το παιδί μου πιάνει το πρόσωπό του μέσα στα αίματα» επεσήμανε η μητέρα του παιδιού.

«Σταματάει κάπου εκεί» είπε ο παππούς του 11χρονου δείχνοντας το σημείο όπου έγινε το συμβάν και σημείωσε πως ο αστυνομικός φώναξε στα παιδιά και έτσι αυτά γύρισαν. «Στρίψανε από εκεί μέσα και τους πιάσανε εδώ ακριβώς» ανέφερε δείχνοντας τον δρόμο όπου ήταν οι αστυνομικοί και τα παιδιά για να προσθέσει: «Κατεβαίνει ο ένας σαν να τον ψάχνει λίγο τον μικρό».

Στο σημείο έφτασε ένα λευκό αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί ανεβαίνουν στις μοτοσυκλέτες και απομακρύνονται. «Τον έσωσε ένα αμάξι που έφτασε δω» υποστήριξε ο παππούς του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο 16:05:

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook