Σε σοκ βρίσκονται οι υπάλληλοι του δήμου Διονύσου από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας 50χρονος εργαζόμενος, ο οποίος πυροβολήθηκε από έναν 77χρονο που διαμαρτυρόταν έντονα για διαρροή νερού στην οικία του στην περιοχή.

Το έγκλημα στον Διόνυσο για την ασήμαντη αφορμή σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί. Ο 77χρονος μετέβη στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου και πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις φορές κατά του 50χρονου υπαλλήλου. Εν συνεχεία ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με τα ίχνη του να εντοπίζονται στιγμές αργότερα από τις αστυνομικές Αρχές στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη.

Προηγήθηκε καβγάς πριν από το φονικό στο Διόνυσο
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν το αιματηρό περιστατικό φαίνεται να είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών. Το θύμα ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου, παντρεμένος, χωρίς να έχει παιδιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 77χρονος δράστης διαμαρτυρόταν επανειλημμένα για διαρροή στο σπίτι του. Υπάλληλοι του δήμου είχαν προχωρήσει σε σχετικό έλεγχο, ωστόσο δεν είχαν διαπιστώσει κάποια βλάβη.

Δήμαρχος Διονύσου: Είμαστε συντετριμμένοι από το περιστατικό
«Ολες οι υπηρεσίες του δήμου μας είναι συντετριμμένες από το γεγονός. Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον προϊστάμενο του τμήματος ύδρευσης. Ηταν ένα καλό παιδί που το 2011 ανέλαβε πόστο σε αυτήν την υπηρεσία και μπορώ να πω πως ήταν άριστος στα καθήκοντά του», τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον λόγο που έκανε τον 77χρονο να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον 50χρονο, ο κ. Καλαφατέλης είπε πως το μόνο που γνωρίζει μέχρι στιγμής είναι «η εμμονή» που είχε ο δράστης με τη διαρροή στην οικία του.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook