Την ευκαιρία να αφήσει πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες έχει ο Πλατανιάς. 

Οι "ερυθρόλευκοι" του Γιάννη Τάτση θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Πόντου, για τη 15η αγωνιστική, την Κυριακή (02/02, 15:00).

Στη διάθεσή του δε θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλος και οι τραυματίες Καραγκούνης, Λεωνιδόπουλος και Καρβούνης. 

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Με στόχο να αφήσει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Καλαμαριά στο γήπεδο των Περιβολίων.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση ενεργοποίησης, μετά από το ρεπό της Κυριακής και συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση πάντα τους εδώ και καιρό τραυματίες, Καραγκούνη, Λεωνιδόπουλο και Καρβούνη.

Για το παιχνίδι της 15ης ημέρας, ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κόρτσταμ (που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής), καθώς και στους Ρουσσάκη, Ποζατζίδη, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλο, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν σε αυτή την αγωνιστική.