Οι αδελφοί Δομαζάκη τέθηκαν στο περιθώριο, καθώς κρίθηκε πως έφεραν την όλη ευθύνη της κακοδιαχείρισης.

Η άλλοτε ισχυρή αλλαντοβιομηχανία Creta Farms που έχει βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα, με την απειλή λουκέτου λόγω χρεών, την κακοδιαχείριση, τις διαρκείς αναστολές για τη συγκρότηση νέου Δ.Σ., τις παρεμβάσεις των αδερφών Δομαζάκη κ.ο.κ. οδεύει προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης της Impala Investment του Δ. Βιντζηλαίου.

Οι αδελφοί Δομαζάκη τέθηκαν στο περιθώριο, καθώς κρίθηκε πως έφεραν την όλη ευθύνη της κακοδιαχείρισης.

Αυτή τη φορά ένας εκ των αδελφών, ο Κ. Δομαζάκης επανέρχεται και με εξώδικο που απέστειλε προς την νέα διοίκηση, με το οποίο καταγγέλλει “καταλήστευση” στις εγκαταστάσεις του Ρεθύμνου, κακοδιαχείριση της ενδιάμεσης χρηματοδότησης ύψους 4 εκατ. ευρώ που είχαν δώσει οι τράπεζες και μη τακτοποίηση των χρεών της επιχείρησης προς τη ΔΕΗ– τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται σε 600.000 ευρώ.

Επίσης, όπως υποστηρίζει, έχουν αναλωθεί όλα τα αποθέματα της, επιχείρησης ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δομαζάκης καταγγέλλει ότι στις 20/1/2020 άτομα βουλγαρικής καταγωγής μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ρέθυμνο και πήραν από το τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης πλήρη ανάλυση όλων των συνταγών. Κατά τον ίδιο, έχουν αφαιρεθεί από την εταιρεία απόρρητα στοιχεία για τους τρόπους παραγωγής, όπως και το πελατολόγιό της.

Tα “βέλη” του κ. Δομαζάκη στρέφονται προς την νέα διοίκηση και τον ίδιο τον Δ. Βιντζηλαίο.

Η Impala Invest δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία με την εταιρεία Bella Bulgaria.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook