Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το βράδυ της Δευτέρας (27/01).

Το “παρών” έδωσαν αρκετοί προπονητές από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, ενώ το Δ.Σ. του Ρεθύμνου προχώρησε σε αρκετές βραβεύσεις.

Η βραδιά άνοιξε με την ομιλία του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Ανθούση, για να περάσει η “σκυτάλη” στον πρόεδρο Μανόλη Πηγουνάκη, τον Γεν. Γραμματέα της Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών Βαγγέλη Πρόκο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Κώστα Κωνσταντινίδη. 

Οσον αφορά τις βραβεύσεις έγιναν οι εξής:

Κώστας Κωνσταντινίδης (πρόεδρος ΕΠΣΧ), Νικόλαος Καλογερής (αντιπεριφερειάρχης Χανίων), Γιάννης Πετράκης, Θεόδωρος Ελευθεριάδης (προπονητές – εισηγητές στην επιμορφωτική ημερίδα), Γιώργος Μουριζάκης, Γιώργος Ριτζάκης (Ενωσιακοί προπονητές – πρωταθλητές Ελλάδος με τη Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣΧ), Γιάννης Κατσούλης, Σπύρος Σπυριδάκης (προπονητές), Γιώργος Τριανταφύλλου (πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΧ), Δημήτρης Μαθιουλάκης (γενικός αρχηγός Πλατανιά – την πλακέτα παρέλαβε γι’ αυτόν ο Μαργαρώνης) και Σταύρος Δρικάκης (πρόεδρος Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook