Δεν έφτανε το Megxit στο Κένσινγκτον, τώρα έρχεται και αυτό το πλήγμα με άνδρα από την Αυστραλία.

Ο Αυστραλός υποστηρίζει ότι είναι παιδί του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς και μάλιστα έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για να το αποδείξει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Ο Σάιμον Ντοράντε-Ντέι, γεννήθηκε πριν 53 χρονια στο Πόρτσμουθ αλλά ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Μέσω συνεντεύξεων που έχει δώσει, υποστηρίζει χρόνια τώρα, ότι είναι ο καρπός του τότε παράνομου έρωτα της Καμίλα και του πρίγκιπα Κάρολου.

Τώρα όμως η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή, καθώς ο Ντοτάντε-Ντέι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη. 

Η ιστορία του Ντοράντε Ντέι
Ο Ντοράντε Ντέι υιοθετήθηκε στην ηλικία των 18 μηνών, από την Κάρεν και τον Ντέιβοντ Ντέι. Ο ίδιος πιστεύει ότι η γυναίκα που τον έδωσε για υιοθεσία είναι η τότε 18χρονη Καμίλα Σαντ.

«Η γιαγιά μου εργαζόταν για τη βασίλισσα και μου το είχε πει ξεκάθαρα: Ήμουν το μωρό της Καμίλα και του Κάρολου», έχει πει ο Ντοράντε-Ντέι σε συνέντευξή του.

Ο 53χρονος κατέθεσε τα απαραίτητα χαρτιά στο Ανώτατο δικαστήριο λίγο πριν τα Χριστούγεννα και υποστηρίζει ότι η ιστορία του είναι «η πιο εκρηκτική υπόθεση που αντιμετώπισε ποτέ το παλάτι».

«Τους έδωσα τελεσίγραφο πριν πάω στο δικαστήριο, αλλά δεν απάντησαν. Πρέπει να μάθω την αλήθεια», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι οι υπάλληλοι του δικαστηρίου γέλασαν μαζί του όταν κατέθεσε τα χαρτιά της υπόθεσής του. Η υπόθεση, όμως, βρήκε το δρόμο της και τώρα είναι στο Σίδνεϊ, όπου και πρόκειται να εκδικαστεί.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook