Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή για 35η  συνεχή χρονιά, η πατροπαράδοτη τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης Συνοικίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι ιερείς της ομώνυμης Ενορίας  πατέρες Εμμ. Κοκκίνης και Κων/νος Πορταλάκης, οι οποίοι χοροστάτησαν και στη Θεία Λειτουργία. 

Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, η Πρόεδρος Εφετών κα Μαρία Ταρουδάκη. Ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου κος Μιλτιάδης Φαρσάρης. Οι αντιδήμαρχοι κα Μαρία Καναβάκη και Νίκος Αγγελάκης. Ο εκπρόσωπος της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5» κος Νίκος Γιαλιτάκης. Ο εκπρόσωπος της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» κος Σπύρος Δοκιανάκης. Ο επικεφαλής δημοτικής κίνησης «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» κος Πέτρος Ινιωτάκης. Η επικεφαλής δημοτικής κίνησης «Ηράκλειον Αξίζει» κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη. Ο επικεφαλής δημοτικής κίνησης «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» κος Μαν. Βασιλάκης. Ο Κοσμήτορας του Τμήματος Μαθηματικών και π. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κος Μιχάλης Ταρουδάκης. Δ/ντές, καθηγητές και δάσκαλοι των σχολείων της περιοχής, και εκατοντάδες κάτοικοι της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Dr Σπυρίδων Δοκιανάκης κάτοικος της περιοχής και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου, για την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου.  

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία της,  και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, η εξαιρετική Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, με έργα κλασικού, σύγχρονου και έντεχνου  ρεπερτορίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου κου Μάνου Διακοσταμάτη. Στο πιάνο ο μουσικός κος Άγγελος Αντωνάκης. 

Στην κλήρωση που ακολούθησε η τυχερή που έλαβε το ΑγιοΚωνσταντινάτο ήταν η Ελένη Κυπραίου, μαθήτρια δημοτικού σχολείου.  

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, ευχαριστεί όλες και όλους που τίμησαν την εκδήλωση αυτή, καθώς επίσης και όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και εύχεται καλή χρονιά, χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook