Μετά την Αγορά κατευθύνθηκαν στην Αντιεριφέρεια Χανίων για να δουν τον Νίκο Καλογερή.

-τελευταία ενημέρωση 12:55-

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς πραγματοποιησαν οι Αγρότες του Νομού Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων , “βγαίνουμε στον δρόμο του αγώνα με τα τρακτέρ και τα αγροτικά μας αυτοκίνητα ενάντια σε μια πολιτική που δίνει όλη την πίτα στους μεγάλους κι εμάς μας πετάει τα ψίχουλα! Ενάντια στις κυβερνήσεις και τους τοπικούς άρχοντες που μας κοροϊδεύουν, μας αγνοούν και μας χτυπάνε με γκλοπ και χημικά!”

Πορεία στην Αντιπεριφέρεια και συνάντηση με Καλογερή

Από την πλατεία Αγοράς ακολούθησε πορεία με τα οχήματά τους προς την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, όπου έχουν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή.

Κατά την είσοδό τους στην Αντιπεριφέρεια έχυσαν γάλα που είχαν σε δοχεία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική των κυβερνήσεων.

 

Βασικό θέμα οι αποζημιώσεις

Το βασικό αίτημα των αγροτών είναι “τι μέλλει γενέσθαι με τις αποζημιώσεις” όπως τόνισε στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων Γιώργος Πατεράκης.

Ο κ. Καλογερης ανέφερε ότι έχουν δίκιο οι αγρότες και ότι τα αιτήματα τους είναι απολύτως σωστά και ρεαλιστικά, καθώς η ζημιά στο ελαιόλαδο που έχουν υποστεί. είναι πολύ μεγαλη.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων θα συνεδριάσει την  Παρασκευή για να αποφασίσουν οι αγρότες νέες κινητοποιήσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook