«Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας».

Tα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, Creta Maris Beach Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, ανοίγουν τις πόρτες τους και καλωσορίζουν για πέμπτη συνεχή χρονιά όλους τους ενδιαφερόμενους στις «Ημέρες Καριέρας».

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου διοργανώνει στο ξενοδοχείο TUI Magic Life Candia Maris τις «Ημέρες Καριέρας», που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, από τις 10.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα.

Οι «Ημέρες Καριέρας» του Metaxa Hospitality Group προσφέρουν ευκαιρίες λαμπρής σταδιοδρομίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου. Στο διαρκώς εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο τουριστικό κλάδο στη χώρα μας, ο Ομιλος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να
αναζητήσουν επαγγελματικές προοπτικές, να ξεχωρίσουν και να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του Metaxa Hospitality Group και των ξενοδοχείων του Ομίλου.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων για τις «Ημέρες Καριέρας», οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου κ. Λούλα Μεταξά και την ομάδα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για το μοντέλο ανάπτυξης του στελεχιακού δυναμικού, να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, καθώς και για τις ευκαιρίες ανέλιξης εντός του Ομίλου.

Οι υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές μονάδες του Metaxa Hospitality Group, αναπτύσσονται, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία και στηρίζοντας την απασχόληση στην τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται. Ο Ομιλος επενδύει στο χώρο της φιλοξενίας στηρίζοντας τον ελληνικό Τουρισμό, με πίστη στις αξίες της αυθεντικότητας και της βιωσιμότητας, θέτοντας στο επίκεντρο τους επισκέπτες και τους εργαζομένους του.

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις «Ημέρες Καριέρας», αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το βιογραφικό σημείωμά τους μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο e-mail: hr @ metaxahospitality . gr , με θέμα
“CV CRETA MARIS” ή “CV CANDIA MARIS” ή “CV SANTO MARIS”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Με μια ματιά:
• Ημέρες Καριέρας: Δευτέρα 03/02 και Τρίτη 04/02
• Ώρα: 10.00-17.00
• Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2897027026
• Διεύθυνση TUI Magic Life Candia Maris: Ανδρέα Παπανδρέου 72 στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook