Mε ειλικρινή αισθήματα σεβασμού και αγάπης 

Στη γενέθλια γη, του ηρωικού Άνω Μέρους Αμαρίου, αναπαύεται από χθες ο Γιάννης Φουρφουλάκης. Σύσσωμη η κοινωνία του Ρεθύμνου με ειλικρινή συναισθήματα θλίψης αποχαιρέτισε χθες τον γνωστό δικηγόρο, που έφυγε σε ηλικία 89 ετών.

Ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη δημόσια ζωή του τόπου, την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις και τομείς. Διακεκριμένος δικηγόρος υπηρέτησε τη Θέμιδα ως τα βαθιά του γεράματα και διακρίθηκε για το ήθος του και την αποτελεσματικότητα του στην διεκπεραίωση υποθέσεων όσο σοβαρές κι αν ήταν.

Ασχολήθηκε με τα κοινά και προσέφερε τις υπηρεσίες του ως δημοτικός σύμβουλος και ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρεθύμνου, συμβάλλοντας στην αναγέννηση της πόλης μας και βάζοντας ένα σημαντικό λιθαράκι στο Ρέθυμνο της νέας εποχής.

Η πολιτική ήταν πάντα μέσα στα ενδιαφέροντα του, διετέλεσε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Άνθρωπος με ευρύτητα πνεύματος, ξεχωριστό χιούμορ και πάρα πολλά ενδιαφέροντα, ήταν πάντα κοντά στην παράδοση και στον πολιτισμό.

Δημιούργησε με την αγαπημένη του Μαρία μια όμορφη οικογένεια και απέκτησαν δύο γιους, τον Μανώλη και τον Παντελή που με καμάρι και συγκίνηση αξιώθηκε να τους δει να διαπρέπουν, βαδίζοντας στα χνάρια του και να υπηρετούν τη δικηγορία αλλά και τα κοινά του Ρεθύμνου.

Ως τα βαθιά του γεράματα απολάμβανε την αγάπη της οικογένειας του και χαιρόταν να μοιράζεται στιγμές με τα εγγόνια του.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook